Produse noi

Este momentul ca hotelurile sa asigure stații de încărcare pentru mașini electrice!

Este momentul ca hotelurile sa asigure stații de încărcare pentru mașini electrice!

Concediul este un moment așteptat de toți, dar planificarea excursiei poate fi destul de solicitantă mai ales dacă ești un conducător de mașină electrică (EV). Mai mult ca sigur vei încerca să cauți trasee unde să poți avea acces la încărcătoare pentru a te asigura că ajungi fără probleme la destinație și înapoi. Găsirea unui loc în care și tu și mașina să vă încărcați bateriile nu este o sarcină ușoară din cauza lipsei stațiilor de încărcare de la hoteluri.

Să vedem cum ar putea să beneficieze un hotel din instalarea unei stații de încărcare pe lângă confortul tău de a fi asigurat că ai unde încărca și acea destinație merită considerată. Suntem siguri că fiecare hotel va găsi combinația perfectă de stații de încărcare conform ofertei noastre și garantat specialiștii noștri de la EV-MAG vor fi încântați să ofere orice informație despre ele.

1) Te pune pe hartă

Instalarea unui punct public de încărcare înseamnă și poziționarea pe hartă unde clienții pot găsi locația hotelului și implicit numele afacerii tale. Numele va apărea pe Hărțile Google dar și pe alte hărți ale rețelelor de încărcare pentru EV astfel încât firma ta va deveni o atracție și o destinație preferată pentru deținătorii de mașini electrice.

 

2) Clienți noi

Având un punct de încărcare la hotel sau pensiune va atrage un nou registru de clienți. Cei care în trecut nu aveau posibilitatea să vină la hotel pe motiv că era prea departe de o stație de încărcare au acum asigurată această facilitate. Acum vor putea călători în alte puncte de interes din zonă fără teamă, asigurați fiind că la întoarcere pot să-și facă plinul de energie. Dacă hotelul este singurul din zonă care oferă încărcare pentru mașini electrice atunci cu siguranță că șoferii de EV-uri vor trebui să vină la această locație.

Ținând cont că tehnologia electrică este deocamdată deținută de o categorie selectă de conducători auto, clienții dobândiți vor însemna un plus semnificativ din punct de vedere financiar pentru afacere. Dacă șederea la hotel și aventurile în împrejurimi vor fi deosebite cu siguranță acești clienți vor veni și altă dată.

Din cauza lipsei de încărcătoare EV din numeroase zone turiștii care dețin o mașină electrică vor veni adesea în același loc știind că vor avea parte de încărcare și experiențe pozitive. Dar trebuie să te grăbești pentru că multe locații instalează deja astfel de stații de încărcare.

Poți cumpăra una chiar acum de la EV-MAG o stație de încărcare! Alege o stație de încărcare și cabluri compatibile cu mașina ta! Prin sistemul de încărcare S-POWER EV se pot gestiona încărcarea a până la 4 mașini electrice simultan.

 

3) Poți face profit din asta

Încă un motiv pentru care ar trebui să instalezi o stație de încărcare este profitul direct pe care poți să-l faci din ea. Stațiile de încărcare sunt investiții care, deși la început pot însemna destul de mult, pot să-și amortizeze în timp valoarea și să facă profit din vânzarea curentului. Dacă stabilești un tarif mai mare decât valoarea electricității consumate atunci profitul obținut intră direct în conturile firmei. Fie la mare sau la munte încărcările în decursul unui an pot realiza un venit suplimentar direct la care se adaugă celelalte beneficii enumerate mai sus. Dacă la munte veniturile pot fi uniforme în decursul unui an, la mare unde activitatea este sezonieră încasările în decursul verii pot compensa necesarul pe un an întreg. În concluzie încărcătorul își scoate investiția.

Pentru a avea controlul total asupra încărcărilor colegii mei de la EV-MAG te vor sfătui cum să realizezi asta și ce stații sunt cele mai potrivite pentru tine.

 

4) Contribui la protejarea naturii

Cel mai bun lucru despre vehiculele electrice (EV) este că protejează natura. De asta au fost și inventate, ele nu elimina compuși toxici în aer pentru om și natură. Ținând cont că resursele de hidrocarburi sunt limitate motoarele cu ardere internă sunt în preces de a fi retrase. Poluarea datorată lor contribuie la încălzirea globală și la schimbările climatice iminente.

Hotelurile sunt amplasate de multe ori într-un cadru natural deosebit care ar trebui păstrat așa cum este și orice efort în direcția bună este salutar. Prin deținerea unui punct de încărcare pentru mașini electrice transmiți mesajul că-ți pasă de locul în care ești dar și de întreaga Planetă.

Poți acum să intri și tu în acest club select alegând din oferta EV-MAG stația ta de încărcare.