Produse noi

smart-autonom-logo.png

Este un sistem inteligent care permite companiilor sau organizațiilor să gestioneze și administreze mai multe stații de încărcare în regim autonom.

Monitorizarea sesiunilor de încărcare, oprirea și pornirea stațiilor de încărcare este facilitată de acest sistem, în rețeaua proprie.

smart-dash.png
zone.png
stations.png

Administrare stații și grupuri de stații

Permite companiilor sau organizațiilor să gestioneze și administreze mai multe stații de încărcare în regim autonom precum și raportarea datelor de consum bazate pe utilizatori.

  • Informații în timp real 24/7 a tuturor punctelor de încărcare.
  • Gestionarea mai multor sisteme aflate în locații diferite în rețea privată.
  • Tarifarea încărcărilor.
  • Configurați pornirea stațiilor prin plata cu card bancar, card RFID sau operator.

Balansare activă a curentului

Distribuie automat puterea disponibilă în mod dinamic și eficient. Acesta asigură că rețeaua nu este supraîncărcată. În același timp, fiecare vehicul electric este încărcat eficient.

Reduce timpul necesar încărcării prin managementul puterii, și alocând curentul maxim posibil pentru fiecare mașină aflată la încărcare.

Balansarea activă a curentului, vă ajută să evitați upgrade-urile costisitoare ale capacității de alimentare și să instalați în continuare numărul dorit de stații de încărcare.

balansare-activa.png
raport-consum.png

Raport consum

Raportează datele de consum specifice utilizatorului, generarea și descărcarea de rapoarte privind sesiunile de încărcări.

Gestionare utilizatori și acces stații

Utilizarea și gestionarea la diferite niveluri de utilizator în funcție de autorizare. Gestionarea utilizatorilor, adăugați, editați și autorizați.

Modul de pornire a sesiunilor de încărcare poate fi fără autentificare (pornirea se face din aplicatie de către utilizator), cu autentificare (pornirea se face pe baza cardurilor RFID) sau prin plata cu card bancar.

user-ico.pngrfid-ico.pngcard-ico.png
user-rfid.png

Dacă doriți o ofertă personalizată pentru sistemul de încărcare Smart Autonom, vă rugăm să completați formularul de mai jos.