Produse noi

EV-MAG

Proiectul EV-Mag, dezvoltat de General Security pentru a susține cererea în creștere a nevoilor mașinilor pur electrice sau plug-in hybrid, început în 2017, pune la dispoziția clienților soluții pentru încărcarea mașinilor electrice, soluții industriale sau personale, dar și accesorii pentru crearea unui sistem de încărcare electric personalizat după propriile cerințe. Cu o gamă largă de produse la prețuri accesibile, EV-Mag prin brandul propriu AMPEVO satisface toate cererile pentru o infrastructură necesară, produsele noastre fiind ușor de instalat în medii publice sau private.

GENERAL SECURITY

General Security este o companie de elită în domeniul protecției și securității electronice bazate pe tehnicile cele mai moderne și strategiile de ultimă oră existente pe plan mondial. Fondată în anul 1998, suntem mândri de experiența dobândită de-a lungul timpului prin finalizarea de proiecte complexe privind protecția obiectivelor industriale, guvernamentale și rezidențiale. Succesul nostru se bazează pe inovație și ingeniozitate creând un avantaj cert atât în prezent, cât și în viitor în fața oricărei alte firme concurente.

Prin sediile sale deschise în Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara, Iași și București, firma noastră asigură distribuția și implementarea și mentenanța de echipamente pe întreg teritoriul țării. Cu un rulaj de peste 18 milioane Euro, General Security se numără printre firmele cele mai mari din țară în acest domeniu.

OBIECTIV EV-MAG/AMPEVO

Obiectivul nostru principal este de a produce în ROMÂNIA toată gama de sisteme de încărcare a mașinilor electrice care să țină pasul cu evoluția pieței și a complexității mașinilor electrice actuale, într-o manieră inovativă. Depunem un efort continuu în a asigura necesitățile clienților noștri prin aducerea pe piață de produse și tehnologii complementare. Suntem continuu în căutarea de soluții alternative mai sigure și mai performante, având un atribut comun - calitatea.

Marca proprie AMPEVO s-a remarcat atât pe piața internă cât și pe piața internațională, fiind singura firmă românească care are în producție toată gama de stații de încărcare, pornind de la stații portabile AC până la stații de încărcare DC de puteri foarte mari.

SOLUȚIA COMPLETĂ

În ceea ce privește tehnologiile utilizate în sistemele de încărcare, asigurăm o continuă evoluție a acestora pentru satisfacerea în mod sigur și eficient a nevoilor și dorințelor clienților noștri, în raport cu dezvoltarea pieței atât la nivelul stațiilor portabile cât și la nivelul stațiilor staționare, de la cele casnice până la cele publice complexe.

FLEXIBILITATEA

Continua comunicare cu utilizatorii produselor noastre de încărcare, a vehiculelor pur electrice sau plug-in hybrid, ne asigură informații utile dezvoltării unor sisteme user-friendly, eficiente, și în a rezolva solicitările acestora.

O ALEGERE SIGURĂ

Echipa de specialiști și tehnicieni din cadrul companiei noastre ne-a ajutat să transmitem mai departe încrederea noastră în echipamentele pe care le-am promovat de-a lungul anilor, atât în materie de securitate, cât și în privința echipamentelor de încărcare a mașinilor electrice. Cunoașterea în detaliu a acestora ne-a permis proiectarea de sisteme și soluții integrate optime indiferent de capacitatea și amploarea obiectivului propus.

Cumpărând produsele AMPEVO susțineți producția românească