EV-Mag

Datorită lipsei de infrastructură și echipamente sau accesorii pentru mașinile pur electrice sau plug-in hybrid, General Security a început un nou proiect menit să îndeplinească cererea în creștere pe piața vehiculelor electrice.

Acest proiect are numele de EV-MAG și cuprinde soluții pentru încărcarea mașinilor electrice, soluții industriale sau personale, dar și accesorii pentru crearea unui sistem de încărcare electric personalizat după propriile cerințe. Cu o gamă largă de produse la prețuri accesibile, EV-MAG satisface cererile pentru o infrastructură necesară, produsele noastre fiind ușor de instalat în medii publice sau private.

GENERAL SECURITY este o companie de elită în domeniul protecției și securității electronice bazate pe tehnicile cele mai moderne și strategiile de ultimă oră existente pe plan mondial. Suntem mândri de experiența dobândită de-a lungul timpului prin finalizarea de proiecte complexe privind protecția obiectivelor industriale, guvernamentale și rezidențiale. Succesul nostru se bazează pe inovație și ingeniozitate creând un avantaj cert atât în prezent cât și în viitor în fața oricărei alte firme concurente.

Prin sediile sale deschise în Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara, Iași și București firma noastră asigură distribuția și implementarea de echipamente pe tot teritoriul. Cu un rulaj de peste 15 milioane Euro, General Security se numără printre firmele cele mai mari din țară în acest domeniu.

OBIECTIV
Obiectivul nostru principal este acela de a ne menține în fruntea companiilor de securitate, implementând o strategie de durată bazată pe cele mai performante soluții tehnice. Depunem un efort continuu în a asigura necesitățile clienților noștrii prin aducerea pe piață de produse și tehnologii complementare. Suntem continuu în căutarea de soluții alternative mai sigure și mai performante având un atribut comun - calitatea.

SOLUȚIA COMPLETĂ
Pornim de la ideea că eficiența unui sistem de securitate constă în faptul că acesta trebuie să asigure o protecție completă prin combinarea tuturor metodelor permise de supraveghere și centralizarea datelor spre unul sau mai multe centre de monitorizare. Astfel în arhitectura acestuia se vor regăsi echipamente video, antiefracție și control al accesului, formând un sistem unic integrat.

FLEXIBILITATEA
Cunoașterea problemelor clienților noștrii ne ajută să ne perfecționăm sistemele de securitate astfel încât fiecare dintre acestea este adaptat la cerințele impuse de nivelul de securitate.

O ALEGERE SIGURĂ
Echipa de specialiști și tehnicieni din cadrul companiei noastre ne-a ajutat să transmitem mai departe încrederea noastră în echipamentele pe care le-am promovat de-a lungul anilor. Cunoașterea în detaliu a acestora ne-a permis proiectarea de sisteme și soluții integrate optime indiferent de capacitatea și amploarea obiectivului propus.