Produse noi

Transport

Livrarea catre Client a produselor achizitionate de la General Security, este efectuata numai prin intermediul sistemului de curierat rapid.

Serviciul de curierat rapid Standard, ofera livrarea expeditiei intr-un termen mediu de 24-48 de ore, in functie de destinatie, din momentul preluarii de la sediul General Security.

Termenul de livrare se mareste in cazul:

  • Produselor a caror disponibilitate de stoc nu este imediata si necesita mai mult timp destinat asamblarii si testarii acestora.
  • Comenzilor confirmate de catre noi dupa ora 14:00.
  • Comenzilor plasate la sfarsit de saptamana sau in perioade de sarbatori.

In momentul in care coletul a fost predat curierului, General Security nu isi poate asuma raspunderea pentru posibile intarzieri create de catre serviciul de curierat.

Acest termen poate varia in functie de greutate, dimensiuni si destinatie. Greutatea maxima admisa per colet este de 40 kg, iar dimensiunile trebuie sa se incadreze in urmatoarele limite: Lungime 60 cm / Latime 50 cm / Inaltime 30 cm. Pentru expeditiile de peste 3 m lungime sau de peste 100 kg greutate livrarea se va executa din sediile curierului. Pentru comenzile finalizate pana la ora 14 predarea coletului se va face curierului in acea zi, celelalte se vor preda in urmatoarea zi lucratoare.

In cazul in care Clientul finalizeaza o comanda online in valoare mai mare de 500 lei, General Security ofera transportul gratuit pentru acea comanda, pe teritoriul României. Altfel, costul transportului prin curier este de 20 lei (inclusiv TVA) pentru fiecare comanda.