Produse noi

Aplicația AMPEVO App pentru Android sau iOS se poate descărca de mai jos.


ATENȚIONĂRI

1. Pentru a folosi această aplicație, este necesară activarea Locației și a Bluetooth-ului.

2. Doar un singur utilizator poate să fie conectat. Nu există posibilitatea a mai multor utilizatori simultan.

3. Dacă nu vă puteți conecta la stație, în condițiile în care toți pașii au fost urmați, opriți și realimentați stația. Este posibil ca un dispozitiv să fie conectat prin Bluetooth la stație, făcând imposibilă conectarea altui dispozitiv (vedeți punctul 2).

Înainte de a instala aplicația, verificați setările telefonului și asigurați-vă că este permisă instalarea aplicațiilor din surse necunoscute (Setări > Securitate > Surse necunoscute).

După instalarea aplicației, este necesar să permiteți să acceseze locația dispozitivului, fișierele media, camera foto și să trimită și să vadă mesajele SMS.

Aceste permisiuni vor apărea precum în imaginile de mai jos, fiind necesar să apăsați pe butonul "Permiteți", respectiv "Permiteți întotdeauna":

1.png
2.png
3.png
4.png

Pasul 1

După ce ați permis accesul la funcțiile cerute, veți avea pe ecran pagina de start a aplicației. Este necesar să citiți textul pentru a utiliza corect aplicația pentru a vă conecta la stația de încărcare.

Pentru a vă conecta la stație, se apasă pe "SCANARE".

5.png

Pasul 2

După apăsarea butonului de scanare, veți scana codul QR, în urma căruia va apărea o fereastră cu codul QR scanat, după care veți apăsa pe "CONECTARE".

6.png

După conectare, va apărea meniul principal. În acest meniu aveți informații legate despre Dispozitivul conectat și Detalii stație (2). Detaliile care pot fi văzute, sunt legate de starea stației (Ready, EV Present sau Charging) și consumul stației. Consumul stației este citit în timpul încărcării.

Aveți posibilitatea de a vă deconecta de la dispozitiv, apăsând butonul "DECONECTARE" (1). În ceea ce privește funcționalitățile stației, din acest meniu, puteți selecta pornirea încărcării, apăsând butonul "PORNIRE" (3) sau oprirea încărcării, apăsând butonul "OPRIRE" (4).

7.png

Pornirea încărcării se face la curentul setat din meniul "Gestionare stație", sau la curentul setat din fabrică.

ATENȚIE! Meniul "Gestionare statie" poate fi accesat doar în momentul în care stația nu este conectată la mașină!

Pentru a accesa meniul de gestionare al stației, se apasă pe butonul de meniu (1) și apoi se apasă pe "Gestionare stație" (2).

8.png

Pentru a putea accesa acest meniu, este necesar să introduceți codul PIN primit de la producătorul stației.

După introducerea codului PIN, se apasă butonul "OK".

După introducerea PIN-ului corect, pe ecran va apărea meniul de "Gestionare stație". Din acest meniu, se poate schimba codul PIN pentru accesarea meniului de gestionare al stației (1), se poate intra în modul de înrolare a cardurilor (2), se pot șterge cardurile înrolate în memorie (3) sau se poate seta curentul maxim al stației la orice valoare dorită între 8 și 32 A. Această valoare poate fi setată din amper în amper (4).

AmpevoApp1.jpeg
AmpevoApp2.jpeg

Pentru a schimba codul PIN, se apasă butonul "SCHIMBARE PIN" (1). Se tastează codul PIN actual, după care se tastează noul cod PIN dorit.

Pentru înrolarea cardurilor, după apăsarea butonului "ÎNROLARE CARDURI" (2), se va auzi un semnal sonor. Acel semnal semnalizează intrarea în modul de înrolare.

Pe ecran, va apărea următorul mesaj:

10.png

Aveți la dispoziție aproximativ 10 secunde să scanați un card. Scanarea completă și corectă a unui card este semnalizată de două semnale sonore scurte. După scanarea unui card, aveți la dispoziție alte 10 secunde să scanați următorul card. În cazul în care nu se mai scanează nici un card, după acele 10 secunde, se va auzi un semnal sonor lung (aprox. 1 sec) după care stația se va reseta.

Pentru a șterge cardurile înrolate în memorie, se apasă butonul "ȘTERGERE CARDURI" (3). Această acțiune este semnalată de un semnal sonor lung, urmat de resetarea stației.

Dacă se dorește utilizarea stației folosind control acces, se va utiliza butonul "DEZACTIVARE / ACTIVARE" (5), verificându-se starea actuală a modului de funcționare cu control acces. În cazul indicat în imagine, "Control acces" este pornit, ceea ce înseamnă că stația va porni încărcarea doar după scanarea unui card valid sau după apăsarea butonului "PORNIRE" din meniul principal "Date stație".

ATENȚIE! LA ȘTERGERE CARDURI SE ȘTERG TOATE CARDURILE!

ATENȚIE! După fiecare dintre aceste setări, stația se va reseta.

După finalizarea oricărei comenzi, va apărea, pe ecran, următorul mesaj:

11.png