Produse noi

Made in Romania
  • Nou

AMP322T2GC-SOL 22 kW Statie incarcare masini electrice AMPEVO Solaris

Adauga stalp metalic
Tip invertor
3.149,00 RON
cu TVA
Cantitate
In stoc

* Pretul include taxa de Timbru Verde

Statie de incarcare pentru masini electrice destinata integrarii in sisteme solare fotovoltaice, 22 kW, trifazata, 32A, alimentare 400VAC ± 10%, cablu Type 2, control acces prin RFID (2 carduri), LED-uri de informare privind starea de incarcare, frecventa 50Hz, protectie intemperii IP65, protectie antivandal IK10, dimensiuni 170x210x105mm, carcasa aluminiu.

Statia de incarcare se poate integra in sisteme fotovoltaice si dispune de un modul inteligent de balansare a energiei electrice, astfel permitand incarcarea masinii electrice direct din productia de energie a panourilor fotovoltaice.
Statia de incarcare este compatibila cu invertoare Huawei si Fronius. Pentru alte tipuri de invertoare, este necesara includerea unui Smart Meter.

Statia de incarcare include o aplicatie web configurabila prin Wi-Fi, care faciliteaza configurarea statiei si modul ei de functionare in ansamblul sistemului fotovoltaic, permite setarea curentului de incarcare, configurarea de control acces, afisarea datelor privind sesiunea de incarcare si energia disponibila in retea, planificarea sesiunilor de incarcare, etc.

Statia include protectie diferentiala electronica AC 30mA + DC 6mA.

Optional:
  • Montaj pe stalp metalic culoare negru mat, dimensiune 1273x210x100mm

solaris-cablu-trifazata.jpg

Fisa tehnica

Putere electrica
22 kW
Tip mufa
Type 2
Tip alimentare
Trifazat
Curent electric
32A
Alimentare
400VAC ± 10%
Protectie intemperii
IP65
Conectivitate
Cablu
Protectie diferentiala
Da
Stalp metalic
Nu
Display
Nu
Control acces
Da
Comutator putere
Da
Aplicatie mobila
Nu

16 alte produse in aceeasi categorie: