Produse noi

Statii de incarcare pentru Electric Up

Statii de incarcare pentru Electric Up

este un program de finanțare adresat IMM-urilor și operatorilor economici din domeniul HORECA, pentru instalarea a cel putin o statie de incarcare, pentru vehicule electrice si hibrid plug-in, de cel putin 22kW cu minim doua puncte de incarcare si sisteme de panouri fotovoltaice.

EV-Mag promoveaza un comportament sustenabil si vine in sprijinul acestui proiect "Electric Up", cu o oferta de statii de incarcare menita sa raspunda cerintelor si conditiilor necesare, dar si pentru a oferi solutii eficiente pentru zone de aplicare multiple, statiile asigurand incarcari rapide, eficace si sigure, pentru alimementare in AC si DC.

Odata indeplinite conditiile proiectului, beneficiile nu vor intarzia sa apara. Statiile de incarcare oferite de catre noi vor atrage un segment nou de clienti si va asigura cresterea vizibilitatii afacerii tale.

Finantarea nerambursabila se acorda si pentru achizitia a cel putin unei statii de incarcare de minim 22kW pentru vehicule electrice. Gasiti statiile noastre pentru "Electric Up" accesand link-ul: ev-mag.ro/25-electric-up

Daca te afli printre beneficiarii eligibili acestui proiect, solicita-ne oferta pentru statia de incarcare, iar de instalare ne ocupam noi.

Aici poate fi descărcat ghidul proiectului si procedura de implementare
energie.gov.ro/ElectricUp/
Formularul electronic de înscriere în cadrul programului "Electric Up" este activ pe link-ul
granturi.imm.gov.ro