Produse noi

Recomandari privind incarcarea SEAT Mii Electric

Recomandari privind incarcarea SEAT Mii Electric
SEAT Mii Electric este varianta full electrica a modelului de oras Mii, care beneficiaza de un motor de 61 kW, o baterie de 37 kWh si un on-board charger de 7.2 kW. Conform protocolului de certificare WLTP, autonomia masinii atinge 260 km. Incarcarea se poate face prin doua metode: incarcare prin curent alternativ (AC) folosind un cablu cu mufa Type 2 si incarcare rapida prin curent continuu (DC) folosind un cablu cu mufa CCS.

Recomandarile noastre pentru incarcarea AC
SEAT Mii Electric se poate incarca de la o statie conectata la un bransament monofazic sau trifazic si accepta maxim 7 kW. Luand in considerare aceste date, daca dispuneti de un bransament monofazic, recomandarea noastra este sa optati pentru o statie fixa sau un incarcator portabil de 7 kW. In cazul in care dispuneti de un bransament trifazic, recomandarea noastra este sa optati pentru o statie sau un incarcator de 11 kW, astfel incat sa obtineti un timp de incarcare optim de aproximativ 6 ore.

Daca sunteti interesat de o statie fixa, va putem recomanda urmatoarele variante:
GS107T2GC este o statie de incarcare fixa care se monteaza pe perete, include cablu de incarcare cu mufa Type 2, suport DMT4 pentru cablu, suport DMT2 pentru mufa si protectie RCBO.



Aceasta statie de incarcare este disponibila si in alte variante: GS107T2GC-D, care vine dotata cu display de afisare pentru tensiune, current, putere si energie consumata, si GS107T2GCS, care include montaj pe stalp metalic.



Daca detineti un cablu de incarcare si doriti o statie fixa cu outlet, va recomandam GS107T2GO sau varianta cu stalp metalic inclus, GS107T2GOS.



In cazul in care cautati o optiune cu display LCD de afisare a informatiilor de incarcare, va putem recomanda urmatoarele statii:
BS-B10-BC2, care vine echipata cu un cablu de incarcare Type 2, sau BS-B10-BA, care este varianta alternativa echipata cu outlet.



BS-B10-BAR/7 este o statie cu outlet care va da posibilitatea de utilizare a cardurilor RFID pentru identificare, iar BS-B10-BC2-APK va ofera control asupra modificarii puterii si informatii de contorizare a incarcarii prin folosirea unei aplicatii Android.



Pentru includerea unei conexiuni Wi-Fi, avem la dispozitie statiile GSD-32/1-W si GSD-32/1-WC, care include si posibilitatea de incarcare cu RFID.



In cazul in care optati pentru un incarcator portabil, avem pentru dumneavoastra urmatoarele optiuni care va dau posibilitatea de selectare al curentului electric in functie de retea:
T2NMC32S este un incarcator portabil de 7 kW, dotat cu mufa Type 2 si include adaptoare interschimbabile Schuko (220V/16A) si CEE Red (380V/32A).
Daca doriti un incarcator echipat cu adaptor CEE Blue (220V/32A) sau CEE Red (380V/32A), va recomandam GSZ2-32B, respectiv GSZ2-32R.



Daca aveti nevoie de un cablu de incarcare pentru masina dumneavoastra electrica, va putem recomanda cablurile de 7 kW, T22/32P si T22/32V.



In cazul in care dispuneti de un bransament trifazic, va recomandam statia fixa GS311T2GC de 11 kW, echipata cu un cablu de incarcare Type 2, suport pentru cablu, suport pentru mufa si protectie RCBO.



Daca doriti o statie fixa cu outlet, va recomandam statia GS311T2GO sau varianta alternativa a acesteia cu montare pe stativ, GS311T2GOS.



Daca optati pentru un incarcator portabil, avem disponibil incarcatorul GSZ2-16/3R de 11 kW, care va da posibilitatea de a selecta curentul in functie de retea si vine echipat cu cablu Type 2, mufa de alimentare CEE Red (380V/16A).



Pentru a incarca de la orice statie publica va recomandam sa alegeti dintre aceste cabluri de incarcare de 22 kW: T22-3/32N, T22-3/32V, T22-3/32SV.



Recomandarile noastre pentru incarcarea DC
In ceea ce priveste incarcarea la curent continuu, avand in vedere ca SEAT Mii Electric accepta maxim 40 kW, pentru a obtine un timp de incarcare cat mai scurt va recomandam statia SETEC DC de 50 kW, care vine echipata cu conectoare de tip CCS, CHAdeMO si Type 2.
Daca doriti o varianta cu putere mai mica si care include doar conector de tip CCS, va recomandam statia SET450-40B-CCS de 20 kW.



In speranta ca informatiile oferite v-au fost de ajutor, va asteptam in magazinul nostru! EV-MAG