Recomandari privind incarcarea Peugeot e-208

Recomandari privind incarcarea Peugeot e-208
Peugeot e-208 face parte din a doua generatie a seriei 208 si este o masina full electrica dotata cu un motor de 100 kW, o baterie de 50 kWh si un on-board charger de 6.6 kW. Conform protocolului de certificare WLTP, autonomia masinii atinge 340 km. Incarcarea se poate face prin doua metode: incarcare prin curent alternativ (AC) folosind un cablu cu mufa Type 2 si incarcare rapida prin curent continuu (DC) folosind un cablu cu mufa CCS.

Recomandarile noastre pentru incarcarea AC
Peugeot e-208 se poate incarca de la o statie monofazata si accepta maxim 7 kW. Avand in vedere aceste date, recomandarea noastra este sa optati pentru o statie fixa sau un incarcator portabil de 7 kW, astfel incat sa obtineti un timp de incarcare optim de aproximativ 7 ore.

Daca doriti o statie fixa, va putem recomanda urmatoarele variante:
GS107T2GC este o statie de incarcare fixa care se monteaza pe perete, include cablu de incarcare cu mufa Type 2, suport DMT4 pentru cablu, suport DMT2 pentru mufa si protectie RCBO.

Aceasta statie de incarcare este disponibila si in alte variante: GS107T2GC-D, care vine dotata cu display de afisare pentru tensiune, current, putere si energie consumata, si GS107T2GCS, care include montaj pe stalp metalic.Daca doriti sa aveti control si informatii de incarcare folosind o aplicatie Android, va recomandam statia BS-B10-BC2-APK, iar daca doriti si includerea unei conexiuni Wi-Fi, va recomandam statia GSD-32/1-W.In cazul in care optati pentru un incarcator portabil, avem pentru dumneavoastra urmatoarele optiuni care va dau posibilitatea de selectare al curentului electric in functie de retea:
T2NMC32S este un incarcator portabil de 7 kW, dotat cu mufa Type 2 si include adaptoare interschimbabile Schuko (220V/16A) si CEE Red (380V/32A).
Daca doriti un incarcator echipat cu adaptor CEE Blue (220V/32A) sau CEE Red (380V/32A), va recomandam GSZ2-32B, respectiv GSZ2-32R.Daca aveti nevoie de un cablu de incarcare pentru masina dumneavoastra electrica, va putem recomanda cablurile de 7 kW, T22/32P si T22/32V.Recomandarile noastre pentru incarcarea DC
In ceea ce priveste incarcarea la curent continuu, avand in vedere ca Peugeot e-208 accepta maxim 100 kW, pentru a obtine un timp de incarcare cat mai scurt va recomandam statia SETEC DC de 50 kW, care vine echipata cu conectoare de tip CCS, CHAdeMO si Type 2.
Daca doriti o varianta cu putere mai mica si care include doar conector de tip CCS, va recomandam statia SET450-40B-CCS de 20 kW.In speranta ca informatiile oferite v-au fost de ajutor, va asteptam in magazinul nostru! EV-MAG


Lasa un raspuns