Produse noi

ev-mag-plugpoint.png

În urma parteneriatului cu Plugpoint, stațiile de încărcare din rețeaua publică EV-Mag vor migra pe aplicația Plugpoint începând din data de 06.02.2024 până în 29.02.2024. Astfel că, după finalizarea migrării, pornirea sesiunilor de încărcare pentru stațiile publice EV-Mag se va face doar din aplicația Plugpoint, iar pornirea prin SMS va fi dezactivată.

Creditele de încărcare EV-Mag achiziționate până la finalizarea migrării vor putea fi transferate în aplicația Plugpoint după finalizarea migrării stațiilor în perioada 01.03.2024 - 15.03.2024 cu următoarele condiții:

  • > Beneficiarul trebuie să dețină sau să iși creeze un cont pe aplicația Plugpoint cu numărul de telefon asociat creditelor de încărcare EV-Mag.
  • > Transferul creditelor se va face automat în perioada 01.03.2024 - 15.03.2024, în fiecare zi de Vineri, doar în cazul în care beneficiarul își exprimă acordul în această privință completând formularul de mai jos.
  • > După data de 15.03.2024, transferul de credite se va efectua o dată la două săptămâni, în zilele de Vineri.Transferarea creditelor


Pentru a transfera creditele achiziționate din platforma EV-Mag în platforma Plugpoint, vă rugăm să completați formularul de mai jos.
Introduceți adresa dumneavoastră de email, numărul de telefon pe care aveți asociate creditele de încărcare și exprimați-vă acordul în privința transferării creditelor pentru a putea efectua operațiunea.
Verificați datele introduse inainte de trimitere!

Banner-Ad.png