Produse noi

GSZ2-32R 7.4kW Incarcator portabil pentru masini electrice

Incarcator mobil, mufa Type 2, 7.4kW, curent max incarcare 32A, incarcare setabila cu 10/16/20/24/32A, monofazat, display cu monitorizarea consum, curentului de incarcare, timp incarcare setabil, tensiune, CEE Red (220V), monofazat, 32A, lungime cablu 5m, posibilitate achizitionare adaptoare pentru Schuko (max 16A) si CEE Blue (230V/16A/32A)

1.540,00 RON
cu TVA
Cantitate
In stoc

Stația de încărcare mașini electrice EV-Mag GSZ2-32B este compatibilă cu toate mașinile electrice prevăzute cu Type 2.
Senzorul inteligent din circuitul stației controlează automat încărcarea și ajustează curentul în funcție de temperatură. Dacă se depășește 70ºC amperajul se reduce urmând ca la atingerea valorii de 85ºC să fie suspendată încărcarea. Când temperatura scade sub 75ºC se reia încărcarea.Stația dispune de 12 sisteme de protecție încorporate:Utilizați Timerul de pornire întârziată pentru a programa sesiunea de încărcare. Acest lucru vă permite să beneficiați de planurile tarifare ”orele de vârf” și să economisiți bani încărcând atunci când tariful este minim, de exemplu noaptea. Glisați cardul când conectorul este conectat la mașină pentru a programa sesiunea de încărcare.
Porniți încărcarea și programați începerea după un interval de 2, 4 sau 6 ore folosind cardul RFID:

Card RFID Status timp
Fără glisare Fără Timer, Încărcarea începe imediat
Prima glisare Începeți sesiunea de încărcare după 2 ore
A doua glisare Începeți sesiunea de încărcare după 4 ore
A treia glisare Începeți sesiunea de încărcare după 6 ore
A patra glisare Întoarcere la 0, Încărcarea începe imediat

Fisa tehnica

Putere electrica
7.4 kW
Tip mufa
Type 2
Tip alimentare
Monofazat
Curent electric
32A
Alimentare
230VAC ± 10%

Scrie un review!

2021-10-20

Bun dar cu limitari.

Incarcatorul este bun, face ce spune. Poti seta diferite trepte de incarcare in functie de puterea prizei. Este insa destul de voluminos in portbagaj, mai ales ca trebuie sa porti cu tine si cablul de alimentare la statiile publice. Am ales sa cumpar un alt model mai compact si cu aplicatie mobila.

2020-11-26

Incarcator portabil 7,2KW

Un accesoriu esential pentru incarcarea unei masini electrice atat la domiciliu cat si in deplasare in diverse locatii (pensiuni, hoteluri) care nu au inca instalate chargere Type 2. Multumim pentru sfatul de a achizitiona un charger de 7.2 kW (initial cautam un charger de 10A / 16A pentru priza 220 V), dar cu adaptorul achizitionat separat putem sa il utilizam atat la priza schuko de 220 V cat si la o priza CEE RED!

2020-08-20

Calitate

Recomand cu incredere pe cei de la EV-mag, super comunicativi si dinamici. Legat de produs, calitate premium si face pentru ce este facut. Display ul este foarte util si afiseaza destul de multe informatii pe cat de mic este. Recomand cu incredere!

10 alte produse in aceeasi categorie: