Produse noi

SMA-R.png

Ce reprezintă SMA Rezidențial?

Un sistem de management inteligent, destinat sectorului rezidențial, complet și autonom pentru stații de încărcare, oferind instrumentele necesare gestionării încărcării vehiculelor electrice.

Autonom: Un sistem care permite gestionarea stațiilor de încărcare EV, fără a fi necesară conectarea la internet sau la un server central, dar și gestionarea încărcărilor pentru stații.

Dinamic: Curentul oferit stațiilor pentru încărcare se stabilește în funcție de parametrii configurați, numărul de stații de încărcare, dar și în funcție de curentul măsurat de un contor general.

1.png

Balansarea curentului: va aloca în funcție de curentul disponibil, curentul maxim posibil pentru fiecare mașină aflată la încărcare.

2.png

De ce Smart Autonom Rezidențial?

Este un sistem ușor de instalat, destinat segmentului rezidențial, ușor de integrat, care oferă posibilitatea taxării în locație a celui care încarcă fără a fi necesară aderarea la o rețea de încărcare publică.

Funcționalități SMA Rezidențial

  • Interfață de utilizare completă pentru administrator
  • Setări privind controlul și monitorizarea stațiilor
  • Posibilitatea de gestionare a încărcărilor
  • Tarifarea încărcărilor
  • Acces RFID opțional
4.png

Dacă doriți o ofertă personalizată pentru sistemul de încărcare Smart Autonom, vă rugăm să completați formularul de mai jos.